Het is natuurlijk mogelijk dat u zelf al een prachtige pelletkachel. Ook dan kunnen we u nog van dienst zijn, uw kachel heeft immers onderhoud nodig.

Zuiger en langer genieten uw kachel?

Uw pelletkachel heeft af en toe onderhoud nodig. Wij adviseren dit regelmatig te doen. Hierdoor brand uw pelletkachel niet alleen beter maar verkleint u de kans op roetbranden ook nog eens aanzienlijk. Bijkomend nadeel is dat wanneer uw pelletkachel vervuild raakt deze vaak ook meer pellets gaat gebruiken. Regelmatig onderhoud zorgt er ook voor dat u langer kunt genieten van uw kachel en dat willen we toch allemaal?

Wanneer heeft mijn pelletkachel onderhoud nodig?

Wanneer u kachel toe is aan een beurt , kan per kachel en zelfs per model verschillen. De kachels uit het hogere sigment zullen u zelf aangeven wanneer er een beurtje nodig is. U krijgt dan simpelweg in uw display te zien “service” of “serv”. U kunt dan vaak nog even door stoken, maar snel daarna zal de kachel in storing gaan. Bij de gemiddelde kachel is het te zeggen dan +- 1500 kg pellets of 1500 branduren de teken mag zijn voor onderhoud. Onze ervaring is dat onze klant ons 1 x per jaar even langs laten komen in de zomer ( dan is ons onderhouds tarief lager ) om in de winter lekker door te kunnen stoken.

Wat kost het onderhoud?

Wij hebben 4 verschillende tarieven:

Stand Alone zomer tarief – vanaf april t/m augustus € 150,- incl.btw.

Stand Alone winter tarief – vanaf sept t/m maart       € 175,- incl.btw.

Cv model zomer tarief – vanaf april t/m augustus      € 175,- incl.btw.

Cv model winter tarief – vanaf sept t/m maart            € 200,-incl.btw.

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl voorrijkosten en excl. onderdelen/materialen.

Onderhoud door K&M?

Wilt u het onderhoud door K&M laten doen? Vul dan onderstaand formulier in. Ook kunt u ten alle tijden even contact met ons opnemen over de mogelijkheden en de tarieven.

Uw naam*

Uw e-mailadres

Onderwerp

Uw bericht